Toggle navigation
Search
Browse
EKT item types
Institutions
Collections
Interoperability
Info
The project
Help
For institutions
Contribute
Publication Requirements
Expression of Interest Form
Contact
ΕΛ
•
ΕΝ
In all fields
Subject
Type
Location
Title
Creator/contributor
×
+
@naktisis
Search
Clear
Help
Filters
Clear
EKT item type
Thesis
(65)
Bachelor thesis
(65)
Year
2020 - 2024
(3)
2015 - 2019
(6)
2010 - 2014
(28)
2005 - 2009
(21)
2000 - 2004
(7)
Language
Greek
(65)
Institution / collection
TEI of West Macedonia
(65)
@naktisis
(65)
Subcollections
Status = Published
(56)
Status = Unpublished
(9)
Subject = Α:Subject = Α: Αγροτικά ζώα
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Αγελάδες
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Αίγες - Ασθένειες
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Αγροτικά προϊόντα
(1)
Subject = Χ:Subject = Χ: Χλωρίδα
(1)
Subject = Δ:Subject = Δ: Διεθνείς εμπορικές επιχειρήσεις
(1)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομία
(4)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομία - Ελλάδα
(3)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομικά προϊόντα
(5)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
(24)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομική μικροβιολογία
(65)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοπαραγωγή
(3)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοπαραγωγικές αγελάδες - Τροφοδοσία και ζωοτροφές
(1)
Subject = Κ:Subject = Κ: Καταναλωτές - Ευρωπαϊκή Ένωση - Προστασία
(1)
Subject = Κ:Subject = Κ: Καταναλωτές - Προστασία
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Πρότυπα διαχείρισης ποιότητας
(2)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικές προδιαγραφές
(3)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικός έλεγχος
(21)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τυροκομία
(8)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τρόφιμα - Τεχνολογία
(3)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τεχνολογία τροφίμων
(1)
Subject = Ζ:Subject = Ζ: Ζωοτροφές
(1)
Type = Thesis
(65)
Type
NonPeerReviewed
(65)
Thesis
(65)
Subject
Αγελάδες
(1)
Αγροτικά ζώα
(1)
Αγροτικά προϊόντα
(1)
Αίγες - Ασθένειες
(1)
Γαλακτοκομία
(4)
Γαλακτοκομία - Ελλάδα
(3)
Γαλακτοκομικά προϊόντα
(5)
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
(24)
Γαλακτοκομική μικροβιολογία
(65)
Γαλακτοπαραγωγή
(3)
Γαλακτοπαραγωγικές αγελάδες - Τροφοδοσία και ζωοτροφές
(1)
Διεθνείς εμπορικές επιχειρήσεις
(1)
Ζωοτροφές
(1)
Καταναλωτές - Ευρωπαϊκή Ένωση - Προστασία
(1)
Καταναλωτές - Προστασία
(1)
Ποιοτικές προδιαγραφές
(3)
Ποιοτικός έλεγχος
(21)
Πρότυπα διαχείρισης ποιότητας
(2)
Τεχνολογία τροφίμων
(1)
Τρόφιμα - Τεχνολογία
(3)
Τυροκομία
(8)
Χλωρίδα
(1)
Relevance
Ascending date
Descending date
1 - 30 to 65 results
Ποιότητα γάλακτος
Creator:
Σπυρίδης, Χρήστος
EKT year:
2004
Subject:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Ο κλάδος των γαλακτοκομικών προϊόντων στην Κεντρική Μακεδονία
Creator:
Μουχτάρης, Εμμανουήλ
EKT year:
2011
Subject:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Η παραγωγή και εμπορία των γαλακτοκομικών προϊόντων: η περίπτωση του Νομού Φλώρινας
Creator:
Φωτιάδης, Γεώργιος
EKT year:
2010
Subject:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Ποιότητα και λειτουργία εργαστηρίων γαλακτοκομικών προϊόντων
Creator:
Τσολακίδου, Μαρία
EKT year:
2010
Subject:
Καταναλωτές - Προστασία, Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Εγχειρίδιο συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000 στην παραγωγή φέτας
Creator:
Τζιούρα, Ελένη
EKT year:
2008
Subject:
Ποιοτικός έλεγχος, Τυροκομία, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Η επίδραση της θερμοκρασίας στις φυσικοχημικές ιδιότητες και τα συστατικά του αγελαδινού γάλακτος = The effect of temperature on the physiochemical properties and constituents of bovine milk
Creator:
Στερνιώτη, Θεοδώρα
EKT year:
2009
Subject:
Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Προϊόντα γάλακτος και οι μικροβιολογικοί παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα τους
Creator:
Τσάμης, Διονύσιος
EKT year:
2006
Subject:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Ο ρόλος της διατροφής του ζώου στις πτητικές αρωματικές ενώσεις των γαλακτοκομικών προϊόντων
Creator:
Δεδούση, Μαρία
EKT year:
2006
Subject:
Ζωοτροφές, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Η επίδραση των επεξεργασιών του γάλακτος στα ανόργανα συστατικά
Creator:
Σιδέρη, Μαρία, Ζερκούλη, Αργυρώ
EKT year:
2006
Subject:
Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Ο ποιοτικός έλεγχος του γάλακτος
Creator:
Παπανδρέου, Γεώργιος
EKT year:
2013
Subject:
Γαλακτοκομία - Ελλάδα, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Ανίχνευση νοθείας στα γαλακτοκομικά προϊόντα
Creator:
Καϊάφας, Νικόλαος, Γκουργκούτας, Λάζαρος
EKT year:
2006
Subject:
Γαλακτοκομικά προϊόντα, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Παραγωγή φέτας και ποιοτικοί έλεγχοι στο γάλα και στη φέτα σε επίπεδο τυροκομείου
Creator:
Φωτιάδου, Ειρήνη
EKT year:
2011
Subject:
Τυροκομία, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Παραγωγή και ποιότητα βιομηχανικού γιαουρτιού
Creator:
Ερνίκογλου, Μελαχροινή
EKT year:
2011
Subject:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Ποιοτικός έλεγχος παστεριωμένου γάλακτος
Creator:
Βαένα, Μαρία-Ευφροσύνη
EKT year:
2010
Subject:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Παραγωγή παραδοσιακής Κρητικής γραβιέρας (από αιγοπρόβειο γάλα) υψηλής ποιότητας από παραδοσιακή επιχείρηση γάλακτος του Ν. Χανίων και προτεινόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος
Creator:
Μουστεράκης, Κωνσταντίνος
EKT year:
2010
Subject:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Ανίχνευση παθογόνων μικροοργανισμών σε τυριά φέτα
Creator:
Μπογδάνης, Αλέξανδρος
EKT year:
2010
Subject:
Ποιοτικός έλεγχος, Τυροκομία, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην παραγωγή φέτας
Creator:
Καλπάκη, Αικατερίνη
EKT year:
2012
Subject:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Πρότυπα διαχείρισης ποιότητας, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Τα γαλακτοκομικά προϊόντα στην Ελλάδα
Creator:
Πλάκου, Κοσμάς
EKT year:
2010
Subject:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Τυροκομία, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Ποιότητα νωπού παστεριωμένου γάλακτος από την εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και ασφάλεια του καταναλωτή
Creator:
Κήττα, Αφροδίτη
EKT year:
2010
Subject:
Καταναλωτές - Ευρωπαϊκή Ένωση - Προστασία, Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Ποιοτικά χαρακτηριστικά του πρόβειου γάλακτος στην Ελλάδα
Creator:
Ματιάδη, Νικολέττα
EKT year:
2010
Subject:
Ποιοτικές προδιαγραφές, Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Μικροβιακό φορτίο και αριθμός σωματικών κυττάρων στο γάλα από αγελάδες με μαστίτιδα
Creator:
Πρινιωτάκη, Ειρήνη
EKT year:
2008
Subject:
Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Αφλατοξίνη m1 στο γάλα
Creator:
Ταντούλας, Ιωάννης
EKT year:
2011
Subject:
Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Ζυμωμένα προϊόντα από γάλα κατσίκας, γαϊδούρας και βουβαλιού = Fermented products from goat, donkey and buffalo milk
Creator:
Βλάμη, Γεωργία
EKT year:
2013
Subject:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Ποιοτικός έλεγχος παστεριωμένου γάλακτος
Creator:
Μυλωνάς, Χρήστος
EKT year:
2013
Subject:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα και την ποσότητα του γάλακτος των αγροτικών ζώων
Creator:
Φαϊτά, Ελεάνα
EKT year:
2008
Subject:
Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Ποιοτικός έλεγχος τυριού «Φέτα»
Creator:
Μπάναλη, Μαρία
EKT year:
2014
Subject:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Παραγωγή και ποιότητα βουτύρου
Creator:
Γκαδάτσιου, Χρυσούλα
EKT year:
2010
Subject:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Αφλατοξίνη Μ1 στο γάλα
Creator:
Γεννάτος, Κωνσταντίνος
EKT year:
2010
Subject:
Ποιοτικές προδιαγραφές, Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Φυσικοχημικές ιδιότητες του αγελαδινού γάλακτος και η επίδραση της θερμοκρασίας στα συστατικά του = Physicochemical properties of cow’s milk and influence of temperature on chemical components
Creator:
Ζιάρκας, Γεώργιος
EKT year:
2005
Subject:
Αγελάδες, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Εργαστηριακές αναλύσεις ελέγχου ποιότητας γάλακτος
Creator:
Λαζαρίδου, Μαρία
EKT year:
2012
Subject:
Ποιοτικές προδιαγραφές, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!