Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
ΕΚΤ τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Γεωγραφική κάλυψη
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
@νάκτησις
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(20)
Πτυχιακή εργασία
(20)
Χρονολογία
2020 - 2024
(3)
2015 - 2019
(3)
2010 - 2014
(5)
2005 - 2009
(5)
2000 - 2004
(4)
Γλώσσα
Ελληνική γλώσσα
(20)
Φορέας / συλλογή
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
(20)
@νάκτησις
(20)
Επιμέρους συλλογή
Status = Published
(14)
Status = Unpublished
(6)
Subject = Α:Subject = Α: Ασφάλεια τροφίμων
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων)
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Αγροτικά προϊόντα - Μάρκετινγκ
(1)
Subject = Χ:Subject = Χ: Χρηματοοικονομική ανάλυση
(1)
Subject = Δ:Subject = Δ: Διεθνές εμπόριο
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Ελιά
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Ελιά - Οργανική γεωργία
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Εξαγωγές - Ελλάδα
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Επιχειρηματικά σχέδια
(1)
Subject = Κ:Subject = Κ: Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο
(20)
Subject = Κ:Subject = Κ: Κρέας
(1)
Subject = Μ:Subject = Μ: Μανιτάρια
(1)
Subject = Φ:Subject = Φ: Φρούτα στην ανθρώπινη διατροφή
(2)
Subject = Φ:Subject = Φ: Φρούτα - Συγκομιδή
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Πρότυπα διαχείρισης ποιότητας
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικός έλεγχος
(6)
Subject = Ρ:Subject = Ρ: Ροδακινιά
(5)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τομάτες
(1)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τρόφιμα
(1)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τρόφιμα - Τεχνολογία
(1)
Type = Thesis
(20)
Τύπος τεκμηρίου
NonPeerReviewed
(20)
Thesis
(20)
Θέμα
Αγροτικά προϊόντα - Μάρκετινγκ
(1)
Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων)
(1)
Ασφάλεια τροφίμων
(1)
Διεθνές εμπόριο
(1)
Ελιά
(1)
Ελιά - Οργανική γεωργία
(1)
Εξαγωγές - Ελλάδα
(1)
Επιχειρηματικά σχέδια
(1)
Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο
(20)
Κρέας
(1)
Μανιτάρια
(1)
Ποιοτικός έλεγχος
(6)
Πρότυπα διαχείρισης ποιότητας
(1)
Ροδακινιά
(5)
Τομάτες
(1)
Τρόφιμα
(1)
Τρόφιμα - Τεχνολογία
(1)
Φρούτα στην ανθρώπινη διατροφή
(2)
Φρούτα - Συγκομιδή
(1)
Χρηματοοικονομική ανάλυση
(1)
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
1 - 20 από 20 αποτελέσματα
Επιχειρηματικό σχέδιο της Αγροτικής Εταιρικής Σύμπραξης ΑΛ.Μ.ΜΕ. Α.Ε.
Δημιουργός:
Μπιτζέ, Ελισσάβετ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2015
Θέμα:
Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο, Χρηματοοικονομική ανάλυση, Επιχειρηματικά σχέδια
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή κονσερβοποιημένης ελιάς, ποιότητας και διασφάλισης της ποιότητας, από παραγωγό βιομηχανία του Νομού Πιερίας
Δημιουργός:
Κουτλουμπάση, Αλίκη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2006
Θέμα:
Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο, Ελιά, Ελιά - Οργανική γεωργία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Καταγραφή και αξιολόγηση των ποιοτικών παραμέτρων στα κονσερβοποιημένα προϊόντα ντομάτας στο εργοστάσιο Δ. Νομικός
Δημιουργός:
Σαγιάννη, Αναστασία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή και μεταποίηση ροδάκινου με έμφαση στην κονσερβοποιία
Δημιουργός:
Κελεσίδου, Νικολέτα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Ροδακινιά
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιότητα και ασφάλεια νωπών φρούτων, λαχανικών και μεταποιημένων προϊόντων
Δημιουργός:
Βλάσση, Αρετή
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο, Ασφάλεια τροφίμων, Ποιοτικός έλεγχος
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή και μεταποίηση συμπύρηνου ροδάκινου
Δημιουργός:
Παυλίδης, Θεόδωρος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Ροδακινιά
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Εφαρμογή συστήματος HACCP σε νωπά & κονσερβοποιημένα ροδάκινα
Δημιουργός:
Γιάγκα, Φανή
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2004
Θέμα:
Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Ροδακινιά
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Εφαρμογή συστήματος HACCP στα κονσερβοποιημένα ροδάκινα
Δημιουργός:
Δημητριάδου, Σοφία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2004
Θέμα:
Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η εφαρμογή ενός συστήματος διαχείρισης ποιότητας με βάση το πρότυπο EN ISO 9001:2000 στις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της κονσερβοποιίας σαλιγκαριών
Δημιουργός:
Χρήστου, Νίκη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο, Πρότυπα διαχείρισης ποιότητας
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Κονσερβοποίηση μανιταριών
Δημιουργός:
Μιχαλιώτη, Ιφιγένεια
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2009
Θέμα:
Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο, Μανιτάρια
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ο κλάδος των κονσερβοποιημένων φρούτων και οι εξαγωγικές του προοπτικές
Δημιουργός:
Σκουλαριώτη, Σοφία, Προδρομίδου, Σοφία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2003
Θέμα:
Τρόφιμα, Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο, Διεθνές εμπόριο, Εξαγωγές - Ελλάδα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Μεταποίηση και εμπορία αγροτικών προϊόντων: η κονσερβοποιία Σκύδρας
Δημιουργός:
Τυριακίδης, Ευστάθιος Χ.
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2015
Θέμα:
Αγροτικά προϊόντα - Μάρκετινγκ, Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Βασικές αρχές κονσερβοποιίας τροφίμων
Δημιουργός:
Δημητριάδου, Παρασκευή
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο, Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων), Τρόφιμα - Τεχνολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή κονσερβοποιημένου ροδάκινου και ποιοτικός έλεγχος
Δημιουργός:
Πατέλια, Δέσποινα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο, Ροδακινιά
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών κονσερβών κρέατος
Δημιουργός:
Παπαϊωάννου, Βασίλειος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο, Κρέας
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Συντήρηση κομπόστας και μαρμελάδας πυρηνοκάρπων
Δημιουργός:
Αυγουστίδου, Αντωνία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2005
Θέμα:
Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο, Φρούτα στην ανθρώπινη διατροφή
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Μέθοδοι τυποποίησης και συντήρησης μήλων
Δημιουργός:
Βαλκάνης, Νικόλαος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2005
Θέμα:
Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο, Φρούτα - Συγκομιδή
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Μέθοδοι επεξεργασίας και τυποποίηση βιομηχανικού ροδάκινου
Δημιουργός:
Παναγιωτίδου, Μαρίνα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2014
Θέμα:
Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο, Φρούτα στην ανθρώπινη διατροφή, Ροδακινιά
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Συμπύρηνες ποικιλίες ροδάκινων και η διαδικασία κονσερβοποίησης αυτών
Δημιουργός:
Ζιώγα, Σοφία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2004
Θέμα:
Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή προϊόντων τομάτας
Δημιουργός:
Χατζηπαπαθεοδωρίδου, Παρθένα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2009
Θέμα:
Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο, Τομάτες
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!