Εκπαιδευτικό υλικό
Σύνολο αποτελεσμάτων: 18, εμφανίζονται 1 - 10
Αποτελέσματα ανά σελίδα:  10  25  50  100
Ταξινόμηση ανά: Ημερομηνία · Επισκέψεις · Τίτλο
1 Chemical and sensory evaluation of maricultured gilt-head sea bream (sparus auratus) stored in ice
Καράλης, Κωνσταντίνος,
Quality and freshness of maricultured gilt-head stored in ice were assessed by sensory and chemical methods. A specific sensory scheme based on E.U. and Torry sensory schemes was developed. The variou...
2 Ανάπτυξη προϊόντων τροφίμων
Σφλώμος, Κωνσταντίνος Σ.,
3 Βιομηχανική μικροβιολογία
Σπηλιώτης, Βασίλης,
4 Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων
Τσάκνης, Ιωάννης,
Τα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας καθορίζουν τους στόχους και την πολιτική μιας επιχείρησης και τεκμηριώνουν κατά τρόπο σαφή, απλό και κατανοητό τις απαιτούμενες διαδικασίες για την επίτευξη αυτών τω...
5 Επεξεργασία τροφίμων Τόμος 1
Λάζος, Ευάγγελος Σ.,
6 Επεξεργασία τροφίμων Τόμος 2
Λάζος, Ευάγγελος Σ.,
8 Εργαστηριακές ασκήσεις χημείας τροφίμων
Σφλώμος, Κωνσταντίνος Σ.,
9 Μικροβιολογία τροφίμων
Montville, Thomas J. Matthews, Karl R.,