Εφαρμογή κινητών συσκευών για την ψηφοφορία τηλεοπτικών προγραμμάτων και την παροχή προτάσεων

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Διώνη
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2016 (EL)

Εφαρμογή κινητών συσκευών για την ψηφοφορία τηλεοπτικών προγραμμάτων και την παροχή προτάσεων

Λαλιώτης, Δημήτριος

Ψηφιακά Συστήματα και Υπηρεσίες
Κυριαζής, Δημοσθένης
Σχολή Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων

Σκοπός αυτού του εγγράφου και όλης της διπλωματικής εργασίας, είναι να δείξει ένα τρόπο ώστε μία ιδέα να γίνει πραγματικότητα. Είναι δύσκολο σε μία κοινωνία όπως την δική μας, μία πρωτοποριακή ιδέα να γίνει πραγματικότητα. Ας πάρουμε μερικά σενάρια λοιπόν, φυσικά όλα αυτά τα σενάρια θα είναι βασισμένα στην πραγματικότητα. Ας θέσουμε λοιπόν τα όρια του συστήματος (boundaries), εφόσον βρισκόμαστε στην Ελλάδα, το πιο λογικό είναι να πούμε ότι μιλάμε για την Ελλάδα. Η Ελλάδα που ξέρει και περηφανεύεται ότι έχει καλές ιδέες, αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο που κανείς δεν προσπαθεί να αναλύσει, τίποτα δεν υλοποιείται. Μία ιδέα για να εκφραστεί καταρχάς πρέπει να περάσει από διάφορους ανθρώπους, είτε με -σακάκια, -ράσα, -μπότες, - κ.α. είτε από την ίδια την κοινωνία που δεν καταλαβαίνει, είτε από όποιο σύστημα έχει δενδροειδή μορφή και για να φτάσει κάτι από την βάση μέχρι την κορυφή πρέπει να περάσει από πολλά επίπεδα, πολλές φορές αμφιβόλου ποιότητας. Ακόμα και αν περάσει αυτά το στάδια πρέπει να κάνει την ανάστροφη πορεία για να γίνει προϊόν που εξυπηρετεί μία ανθρώπινη ανάγκη, καθώς φυσικά ο στόχος μίας ιδέας είναι να εξυπηρετήσει μία ανθρώπινη ανάγκη, αλλιώς είναι αποτυχημένη ιδέα εξαρχής. Είτε πλέον η κορυφή είναι κάποιος που πριν ήταν στα χαμηλά στρώματα, είτε η ιδέα ήρθε από την κορυφή εξαρχής, πρέπει η βασική ιδέα να ταξιδέψει πάλι προς τα κάτω, γιατί αυτοί είναι που θα εργαστούν για να υλοποιηθεί. Καταλαβαίνει κανείς ότι όπως και να έχει για να γίνει κάτι σε μία οποιαδήποτε χώρα, θα πρέπει να υπάρχει σωστή διακυβέρνηση. Πώς μπορείς να κάνεις λοιπόν σωστή διακυβέρνηση; Σε αυτό το σημείο θα πρέπει πάλι να θέσω τα όρια του συστήματος, άρα θα αναγκαστώ να αναλύσω περισσότερο τον σκοπό της εργασίας. Ας πούμε πως είμαστε στην διοίκηση ενός καναλιού, που θέλει να παρέχει διαφάνεια, αξιοπιστία και γιατί όχι σωστή ενημέρωση. Για να μπορέσει κάποιος να ασκήσει εξουσία, πρέπει να γνωρίζει τί συμβαίνει σε αυτό που διοικεί, αυτόν τον σκοπό αναλαμβάνει να εκπληρώσει το έργο που ακολουθεί.

Master Thesis

Java
Μεταγλωττιστής HotSpot
Δίκτυα υπολογιστών
Αλγόριθμοι
Προγραμματισμός
Android


Ελληνική γλώσσα

2016
2017-11-14T10:11:58Z


Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.