Βιολογικός καθαρισμός στην Ελλάδα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Βιολογικός καθαρισμός στην Ελλάδα

Παπάζογλου, Νικόλαος

Η παρούσα εργασία σκοπό έχει να παρουσιάσει το Βιολογικό Καθαρισμό στην Ελλάδα. Το περιεχόμενο της εργασίας περιγράφει τις βασικές αρχές και θεωρίες για διάφορες μεθόδους και τεχνικές για την επεξεργασία καθαρισμού και τον τρόπο τελικής διάθεσης. Ασχολείται με τις βιοτεχνολογικές εφαρμογές που αφορούν την επεξεργασία των λυμάτων και των αποβλήτων. Ξεκινά γενικά από την περιβαλλοντική κατάσταση και την ανάγκη αφύπνισης της οικολογικής συνείδησης των πολιτών, περνά σε μια σύντομη ιστορική αναδρομή, και συνεχίζει με τα ειδικά θέματα και τις μεθόδους Βιολογικού Καθαρισμού στην Ελλάδα, καθώς και τις ευρωπαϊκές πολιτικές. Στόχος της εργασίας είναι να παρουσιάσει μία όσο το δυνατόν πληρέστερη εικόνα της κατάστασης που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα και θα επιδιώξει να δώσει λύσεις και προτάσεις χρήσιμες για το μέλλον.

Thesis
NonPeerReviewed

Βιολογικός καθαρισμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2010


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.