Παρασκευή και έλεγχος παστεριωμένων αλλαντικών

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2006 (EL)
Παρασκευή και έλεγχος παστεριωμένων αλλαντικών

Γεωργάρα, Βασιλική

Το κρέας και τα αλλαντικά ως σημαντικά στοιχεία της ανθρώπινης διατροφής δεσπόζουν στο τραπέζι μας. Σκοπός της εργασίας είναι η παρουσίαση του τρόπου παρασκευής και ελέγχου. Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η παρουσίαση του τρόπου παρασκευής και των ελέγχων που υφίστανται τα παστεριωμένα αλλαντικά. Στόχος της είναι η ενημέρωση των σπουδαστών και του καταναλωτικού κοινού, ώστε να γίνουν γνώστες, αφενός για την παρασκευή των παστεριωμένων αλλαντικών και τη διατροφική αξία τους και αφετέρου, για τους κινδύνους που εγκυμονούν από αυτά.

Thesis
NonPeerReviewed

Αλλαντικά - Βιομηχανία και εμπόριο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2006


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.