Παρασκευή και έλεγχος παστεριωμένων αλλαντικών

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2006 (EN)
Παρασκευή και έλεγχος παστεριωμένων αλλαντικών

Γεωργάρα, Βασιλική

Το κρέας και τα αλλαντικά ως σημαντικά στοιχεία της ανθρώπινης διατροφής δεσπόζουν στο τραπέζι μας. Σκοπός της εργασίας είναι η παρουσίαση του τρόπου παρασκευής και ελέγχου. Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η παρουσίαση του τρόπου παρασκευής και των ελέγχων που υφίστανται τα παστεριωμένα αλλαντικά. Στόχος της είναι η ενημέρωση των σπουδαστών και του καταναλωτικού κοινού, ώστε να γίνουν γνώστες, αφενός για την παρασκευή των παστεριωμένων αλλαντικών και τη διατροφική αξία τους και αφετέρου, για τους κινδύνους που εγκυμονούν από αυτά.

Thesis
NonPeerReviewed

Αλλαντικά - Βιομηχανία και εμπόριο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2006


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)