Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Ηλεκτρικό ποδήλατο

Λουρμπάκης, Δημήτριος

Σκοπός της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι να δώσει μια ενημερωτική ματιά στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων καθώς και να γίνει μία αναλυτική προσέγγιση στα κυριότερα μέρη αυτού. Παρουσιάζεται μία βασική εισαγωγή στο κλασσικό ποδήλατο, ιστορική αναδρομή στην εξέλιξη που παρουσίασε το ποδήλατο από τα πρώτα μοντέλα που έκαναν την εμφάνισή τους ως τα τεχνολογικά θαύματα του σήμερα. Γίνεται μία αναλυτική παρουσίαση και τεχνική περιγραφή των μηχανικών μερών που απαρτίζουν ένα σύγχρονο ποδήλατο καθώς και μια γενική περιγραφή του ηλεκτρικού ποδηλάτου, ενώ παρουσιάζονται και οι διάφοροι παράμετροι σύμφωνα με τις οποίες γίνεται η ένταξή του στις διάφορες κατηγορίες.

Thesis
NonPeerReviewed

Κινητήρες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.