Σύγκριση συστημάτων θέρμανσης ανάλογα με την κλιματική ζώνη και την ισχύ

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Σύγκριση συστημάτων θέρμανσης ανάλογα με την κλιματική ζώνη και την ισχύ

Νάσιος, Λεονάρδος

Στην παρούσα πτυχιακή κάνουμε σύγκριση λεβήτων ανάλογα με την κλιματική ζώνη που βρίσκεται το κτήριο σε τριάντα διαφορετικές πόλεις (Άγιος Νικόλαος, Αθήνα, Άρτα, Αλεξανδρούπολη, Βέροια, Γρεβενά, Δράμα, Ζάκυνθος, Ηγουμενίτσα, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Κιλκίς, Λάρισα, Λευκάδα, Μυτιλήνη, Νευροκόπι, Ξάνθη, Ορεστιάδα, Πάτρα, Πρέβεζα, Πτολεμαϊδα, Πύργος, Ρέθυμνο, Ρόδος, Τρίκαλα, Τρίπολη, Φλώρινα, Χαλκίδα, Χανιά) και τη ισχύ τους. Η πτυχιακή αποτελείται από δύο μέρη το θεωρητικό μέρος και το υπολογιστικό. Στο θεωρητικό μέρος γίνεται αναφορά στα συστήματα θέρμανσης που έχουν επλιγεχθεί καθώς και στον τρόπο λειτουργίας τους. Επίσης αναφέρονται στοιχεία για την κατασκευή τους τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους, ενώ στο υπολογιστικό μέρος γίνεται υπολογιστική ανάλυση με τη μέθοδο συχνοτήτων θερμοκρασιών και οικονομική ανάλυση όλων των συστημάτων με τη μέθοδο καθαρής παρούσας αξίας.

Thesis
NonPeerReviewed

Θέρμανση και κλιματισμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.