Ολοκληρωμένα συστήματα ψεκασμού βενζινοκινητήρων

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Ολοκληρωμένα συστήματα ψεκασμού βενζινοκινητήρων

Κορακόπουλος, Σταύρος

Στόχος είναι η εκμάθηση και η κατανόηση των συστημάτων τροφοδοσίας καυσίμου στους βενζινοκινητήρες. Κάνει κατανοητές τις αρχές του στοιχειομετρικού μίγματος και έπειτα προχωρά στα συστήματα τροφοδοσίας καυσίμου. Στα κεφάλαια που ακολουθούν αναφέρονται και αναλύονται όλα εκείνα τα συστήματα τροφοδοσίας καυσίμου από το καρμπιρατέρ και στη συνέχεια στα συστήματα διακοπτόμενου ψεκασμού και συστήματα συνεχόμενου ψεκασμού περιλαμβάνοντας καθώς και τα συστήματα ανάφλεξης του καυσίμου. Καλύπτει ότι πρέπει να γνωρίζουμε για τα συστήματα D-Jetronic, L-Jetronic, LH-Jetronic, LH-Motronic, K-Jetronic και KE-Jetronic. Στα μετέπειτα κεφάλαια γίνεται αναφορά στα προβλήματα που παρουσιάζουν αυτά τα συστήματα και στους τρόπους επίλυσής τους. Στο τελευταίο κεφάλαιο γίνεται αναφορά στα συστήματα υψηλών επιδόσεων για αγωνιστικό σκοπό και στα αγωνιστικά καύσιμα.

Thesis
NonPeerReviewed

Κινητήρες
Αυτοκίνητα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.