Παράγωγη και τυποποίηση αλλαντικών αέρος

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2005 (EL)
Παράγωγη και τυποποίηση αλλαντικών αέρος

Παπαγεωργίου, Θωμάς

Αρχικά παρουσιάζεται το πώς γίνεται η μεταφορά των ζώων, αναφέρονται οι συνθήκες εκτροφής, οι συνθήκες μεταφοράς των ζώων και το πώς επηρεάζει η μεταφορά την ποιότητα του κρέατος. Στο επόμενο κεφάλαιο αναφέρονται οι απαιτήσεις των σφαγείων, των εργαστηρίων τεμαχισμού ενώ περιγράφεται και το πώς μπορεί να γίνει μία υγιεινή σφαγή καθώς και οι κανόνες υγιεινής κατά τον τεμαχισμό και την αφαίρεση των οστών και ακόμη πως πρέπει να γίνεται η αποθήκευση και η μεταφορά των κρεάτων μετά τη σφαγή. Στο τέταρτο κεφάλαιο περιγράφεται η επεξεργασία των αλλαντικών αέρος καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό και ένα διαφωτιστικό παράδειγμα λειτουργίας των συστημάτων διατήρησης-συντήρησης-ωρίμανσης των αλλαντικών αέρος της αλλαντοβιομηχανίας ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ.

Thesis
NonPeerReviewed

Κρέας
Αλλαντικά - Βιομηχανία και εμπόριο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2005


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.