Ανάλυση εμπειρικών περιπτώσεων επιτυχημένων καινοτομιών

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2007 (EL)
Ανάλυση εμπειρικών περιπτώσεων επιτυχημένων καινοτομιών

Ζλεμάρης, Νικόλαος

Στην παρούσα εργασία ασχολούμαστε με την καινοτομία. Στόχος της καινοτομίας είναι να παραχθούν νέα ή βελτιωμένα προϊόντα ή υπηρεσίες ή μέθοδοι παραγωγής μέσω μετατροπής ιδεών στην πράξη. Διαφοροποιείται από την εφεύρεση λόγω του ότι κατά την εφεύρεση δημιουργούνται νέα εργαλεία ή βελτιώνονται τα ήδη υπάρχοντα ενώ η καινοτομία εμφανίζεται όταν χρησιμοποιεί κάποιος μια εφεύρεση ή χρησιμοποιεί τα υπάρχοντα εργαλεία με έναν νέο τρόπο. Μέσω της καινοτομίας επιδιώκεται η βελτίωση του συνολικού ρόλου της επιχείρησης. Δεν αφορά μόνο την τεχνολογία αλλά αφορά και άλλους τομείς των επιχειρήσεων, όπως, οι τρόποι με τους οποίους μπορούν να αυξηθούν τα κέρδη και οι διαδικασίες με τις οποίες η εταιρία ανιχνεύει τις επιθυμίες των καταναλωτών. Στην πράξη ασχολούμαστε με την νέα για τα δεδομένα της χώρας μας και πολλά υποσχόμενη εταιρεία ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ Α.Ε η οποία εδρεύει στην Κοζάνη και ασχολείται με την διαχείριση των απορριμμάτων. Η ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ είναι μία επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Thesis
NonPeerReviewed

Καινοτομία (επιχείρηση)

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2007


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.