Μάρκετινγκ μέσω διαδικτύου: στρατηγικές και εφαρμογές = Internet marketing’s: strategies and applications»

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Μάρκετινγκ μέσω διαδικτύου: στρατηγικές και εφαρμογές = Internet marketing’s: strategies and applications»

Χονδρού, Χριστίνα

Το Διαδίκτυο κάνει, όσο κανένα άλλο μέσο, εφικτό και αποτελεσματικό το άμεσο Μάρκετινγκ Πρέπει να επισημάνουμε ότι, η εκρηκτική ανάπτυξη του ιντερνετ δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για μοναδικές ευκαιρίες με σκοπό την εξοικονόμηση χρημάτων. Αυτό το γεγονός προσελκύει όλο και περισσότερο κόσμο. Οι περισσότεροι Έλληνες καταναλωτές υιοθετούν τον ψηφιακό τρόπο αγορών. Οι λόγοι πολλοί: οι σημαντικά χαμηλότερες τιμές, η μεγάλη ποικιλία προϊόντων, ο λιγοστός χρόνος που διαθέτει ο σύγχρονος εργαζόμενος και η δυνατότητα αγορών εύκολα από οπουδήποτε κι αν βρίσκεται. Αυτό συμβαίνει γιατί οι σημερινοί καταναλωτές θέλουν ποιότητα, άνεση, ταχύτητα, εξυπηρέτηση και καλές τιμές. Ψάχνουν κυρίως για ένα τρόπο αγορών βασικών καθημερινών ειδών χωρίς άγχος, τα οποία να στέλνονται στο σπίτι ή στο γραφείο τους. Στα κεφάλαια αυτά για το μάρκετινγκ στο Internet, επισημαίνονται οι μέθοδοι με τις οποίες η πρόσβαση στο Διαδίκτυο μπορεί να βοηθήσει τις εταιρείες να δημιουργήσουν και να διαθέσουν στην αγορά προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από όλα τα στάδια της διαδικασίας στρατηγικού σχεδιασμού.

Thesis
NonPeerReviewed

Μάρκετινγκ
Διαδικτυακό μάρκετινγκ

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.