Διοίκηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων: ανάλυση της εταιρείας "ΝΤΙΝΟΠΑΠΑ" (EIDISPITIOU)

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Διοίκηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων: ανάλυση της εταιρείας "ΝΤΙΝΟΠΑΠΑ" (EIDISPITIOU)

Ντινόπαπας, Ευθύμιιος

Η λειτουργική στρατηγική αναφέρεται στη στρατηγική των επιμέρους λειτουργιών των επιχειρηματικών μονάδων. Με την εξέταση του εξωτερικού περιβάλλοντος η επιχείρηση λαμβάνει πλήθος χρήσιμων πληροφοριών που ενδεχόμενα να συνιστούν γι’ αυτήν: είτε απειλές είτε ευκαιρίες. Με την εξέταση του εσωτερικού περιβάλλοντος η επιχείρηση στοχεύει στην ανεύρεση εκείνων των μεταβλητών που μπορούν να αποτελούν δυνάμεις ή αδυναμίες της επιχείρησης. Η εταιρεία Eidispitiou είναι μια μικρή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της εισαγωγής, εμπορίας και τοποθέτησης ξύλινων δαπέδων. Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει καταφέρει να αναπτυχθεί παρόλο που δεν είχε κάποια φανερή διαδικασία στρατηγικού σχεδιασμού. Λαμβάνοντας υπόψη της το εξωτερικό και εσωτερικό της περιβάλλον πρέπει να ακολουθήσει την κατάλληλη στρατηγική με στόχο την επιβίωση αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Thesis
NonPeerReviewed

Μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.