Κινητό ηλεκτρονικό εμπόριο: εξελικτική πορεία, τάσεις και προοπτικές

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Κινητό ηλεκτρονικό εμπόριο: εξελικτική πορεία, τάσεις και προοπτικές

Παπουτσή, Δανάη

Η εξέλιξη της τεχνολογίας όπως επίσης και η γρήγορη αύξηση του διαδικτύου δημιούργησε πολλές νέες προοπτικές στις επιχειρήσεις οι οποίες επιθυμούν να υιοθετήσουν καινοτόμες μορφές τεχνολογίας. Σύμφωνα με την άποψη πολλών συγγραφέων τα γεγονότα που επηρέασαν τις εξελίξεις στο παγκόσμιο επίπεδο είναι η εξάπλωση του διαδικτύου όπως και η παγκοσμιοποίηση της αγοράς. Το κινητό εμπόριο και οι κινητές αγορές έχουν αλλάξει δραματικά τον τρόπο που γίνονται οι αγορές στην κάθε επιχείρησή και στους πελάτες. Το κινητό εμπόριο γνωρίζει σημαντική αύξηση, τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια. Η παρούσα πτυχιακή εργασία έχει ως στόχο να αποτυπώσει τις βασικές εννοιολογικές προσεγγίσεις του κινητού ηλεκτρονικού εμπορίου και του ευρύτερου ηλεκτρονικού εμπορίου/ επιχειρείν. Επιπλεόν, να καταγράψει την υπάρχουσα κατάσταση, αλλά τις προοπτικές του.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικό εμπόριο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.