Παραγωγική διαδικασία και ποιοτικός έλεγχος του φυσικού μεταλλικού νερού της Σουρωτής Α.Ε.

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Παραγωγική διαδικασία και ποιοτικός έλεγχος του φυσικού μεταλλικού νερού της Σουρωτής Α.Ε.

Ντεμιράς, Μαρία

Το νερό αποτελεί το Α και το Ω για την ανθρώπινη υγεία και δικαίως πριν από μερικά χρόνια καθιερώθηκε διεθνώς η Παγκόσμια Μέρα Νερού να γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 22 Μαρτίου με πολλές ενημερωτικές ημερίδες ανά τον κόσμο. Το σώμα ενός μέσου ενήλικα εμπεριέχει τουλάχιστον 65% νερό ενώ τα παιδία μπορεί να φτάσουν ακόμα και στο 75%. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος αποτελείται σχεδόν από 75% νερό και αυτό το στοιχείο μας δίνει να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι ακόμα και για της εγκεφαλικές μας λειτουργίες. Συνειδητοποιώντας την θέση που κατέχει το νερό στην ανθρώπινη υγεία οι επιχειρήσεις που εμπορεύονται νερό προβαίνουν στην ανάπτυξη της γκάμας τους. Δηλαδή στην δημιουργία προϊόντων όπου μπορεί το κύριο συστατικό τους να είναι το νερό αλλά το εμπλουτίζουν με σβέστιο,ιχνοστοιχεία, διάφορες γλυκαντικές ουσίες και πολλά άλλα. Μία από αυτές τις εταιρίες είναι και η ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε. όπου υπολογίζοντας το κεφάλαιο που θα πρέπει να καταβάλει για την επέκταση της γκάμας της καθώς και στηριζόμενη στο όνομα που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια θα προβεί στην δημιουργία νέων προϊόντων κατά τα έτη 2007 – 2009. Για την ανάλυση της συγκεκριμένης εταιρίας χρησιμοποιήθηκαν διάφορες μελέτες όπου έχει κάνει η ίδια η επιχείρηση.

Thesis
NonPeerReviewed

Ποιοτικός έλεγχος
Πόσιμο νερό - Εμφιάλωση και εμπόριο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.