Παραγωγική διαδικασία και ποιοτικός έλεγχος του φυσικού μεταλλικού νερού της Σουρωτής Α.Ε.

RDF 

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see item page
in the web site of the repository *
share



Semantic enrichment/homogenization by EKT

2008 (EN)
Παραγωγική διαδικασία και ποιοτικός έλεγχος του φυσικού μεταλλικού νερού της Σουρωτής Α.Ε.

Ντεμιράς, Μαρία

Το νερό αποτελεί το Α και το Ω για την ανθρώπινη υγεία και δικαίως πριν από μερικά χρόνια καθιερώθηκε διεθνώς η Παγκόσμια Μέρα Νερού να γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 22 Μαρτίου με πολλές ενημερωτικές ημερίδες ανά τον κόσμο. Το σώμα ενός μέσου ενήλικα εμπεριέχει τουλάχιστον 65% νερό ενώ τα παιδία μπορεί να φτάσουν ακόμα και στο 75%. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος αποτελείται σχεδόν από 75% νερό και αυτό το στοιχείο μας δίνει να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι ακόμα και για της εγκεφαλικές μας λειτουργίες. Συνειδητοποιώντας την θέση που κατέχει το νερό στην ανθρώπινη υγεία οι επιχειρήσεις που εμπορεύονται νερό προβαίνουν στην ανάπτυξη της γκάμας τους. Δηλαδή στην δημιουργία προϊόντων όπου μπορεί το κύριο συστατικό τους να είναι το νερό αλλά το εμπλουτίζουν με σβέστιο,ιχνοστοιχεία, διάφορες γλυκαντικές ουσίες και πολλά άλλα. Μία από αυτές τις εταιρίες είναι και η ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε. όπου υπολογίζοντας το κεφάλαιο που θα πρέπει να καταβάλει για την επέκταση της γκάμας της καθώς και στηριζόμενη στο όνομα που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια θα προβεί στην δημιουργία νέων προϊόντων κατά τα έτη 2007 – 2009. Για την ανάλυση της συγκεκριμένης εταιρίας χρησιμοποιήθηκαν διάφορες μελέτες όπου έχει κάνει η ίδια η επιχείρηση.

Thesis
NonPeerReviewed

Ποιοτικός έλεγχος
Πόσιμο νερό - Εμφιάλωση και εμπόριο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)