Κατολισθητικά φαινόμενα στην Παναγοπούλα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2005 (EL)
Κατολισθητικά φαινόμενα στην Παναγοπούλα

Παντελής, Χρήστος

Η πτυχιακή εργασία αυτή αναφέρεται στα κατολισθητικα φαινόμενα που έχουν παρουσιαστεί στην παναγοπουλα, μια περιοχή που απέχει περίπου 20km από την Πάτρα και είναι ιδιαίτερα σημαντική διότι από αυτήν την περιοχή διέρχονται η Νέα Εθνική Οδός, η Παλαιά Εθνική Οδός και η σιδηροδρομική γραμμή. Η πτυχιακή χωρίζεται σε δυο ενότητες, στην πρώτη δίνονται κυρίως στοιχεία της περιοχής, γεωλογικά, υδρογραφικά καθώς και τεκτονικά. Επίσης αναφέρονται τα σεισμικά και τα βροχομετρικα δεδομένα της περιοχής. Στην δεύτερη ενότητα περιγράφονται τα κατολισθητικα φαινόμενα που έχουν παρουσιαστεί στην περιοχή, οι αιτίες που τα προκάλεσαν καθώς και το πώς αντιμετωπίστηκαν οι κατολισθήσεις αυτές.

Thesis
NonPeerReviewed

Κατολισθήσεις

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2005


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.