Κατολισθητικά φαινόμενα στην Παναγοπούλα

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Κατολισθητικά φαινόμενα στην Παναγοπούλα

Παντελής, Χρήστος

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2005

2005


Η πτυχιακή εργασία αυτή αναφέρεται στα κατολισθητικα φαινόμενα που έχουν παρουσιαστεί στην παναγοπουλα, μια περιοχή που απέχει περίπου 20km από την Πάτρα και είναι ιδιαίτερα σημαντική διότι από αυτήν την περιοχή διέρχονται η Νέα Εθνική Οδός, η Παλαιά Εθνική Οδός και η σιδηροδρομική γραμμή. Η πτυχιακή χωρίζεται σε δυο ενότητες, στην πρώτη δίνονται κυρίως στοιχεία της περιοχής, γεωλογικά, υδρογραφικά καθώς και τεκτονικά. Επίσης αναφέρονται τα σεισμικά και τα βροχομετρικα δεδομένα της περιοχής. Στην δεύτερη ενότητα περιγράφονται τα κατολισθητικα φαινόμενα που έχουν παρουσιαστεί στην περιοχή, οι αιτίες που τα προκάλεσαν καθώς και το πώς αντιμετωπίστηκαν οι κατολισθήσεις αυτές.

Κ > Κατολισθήσεις

Κατολισθήσεις

Ελληνική γλώσσα

ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος και Μηχανικών Αντιρρύπανσης ΤΕ (Κοζάνη) > Κατεύθυνση Μηχανικών Γεωτεχνολογίας Περιβάλλοντος ΤΕ (Κοζάνη)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.