Ηλεκτρονικό εμπόριο, περιβάλλον ανάπτυξης: δυνατότητες και προοπτικές

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Ηλεκτρονικό εμπόριο, περιβάλλον ανάπτυξης: δυνατότητες και προοπτικές

Στάμος, Στέργιος

Δίνεται με σαφήνεια ο ορισμός της έννοιας του ηλεκτρονικού εμπορίου και περιγράφονται αναλυτικά οι εφαρμογές που έχει στις Ελληνικές επιχειρήσεις. Στην συνέχεια, γίνεται μια περαιτέρω ανάλυση του ηλεκτρονικού εμπορίου, αναπτύσσεται το θεσμικό πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείται και αναλύονται διεξοδικά οι μορφές και τα χαρακτηριστικά του. Το εμπόριο μέσω του διαδικτύου είναι ένας εύκολος τρόπος για γρήγορες συναλλαγές, ωστόσο τείθεται το θέμα της ασφάλειας της μεταφοράς χρημάτων. Το θέμα αυτό, αναλύεται εκτενέστερα, ενώ γίνεται λόγος για την προστασία των δικαιωμάτων των καταναλωτών. Τέλος, αναπτύσσονται κάποιες από τις σημαντικότερες εφαρμογές του ηλεκτρονικού εμπορίου όπως είναι η ηλεκτρονική διαφήμιση και παραθέτονται τα συμπεράσματα.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικό εμπόριο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.