Σχέδια ελέγχου των επιχειρήσεων από δημόσιους οργανισμούς

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Σχέδια ελέγχου των επιχειρήσεων από δημόσιους οργανισμούς

Τραϊανού, Μαρία

Στην εργασία επιχειρείται, η απεικόνιση σχεδίων ελέγχου με έμφαση σε σχέδια φορολογικού ελέγχου, για επιχειρήσεις που τηρούν βιβλία Β’ και Γ’ κατηγορίας καθώς και σχέδια ελέγχου του Ι.Κ.Α.. Αρχικά, αναφερόμαστε θεωρητικά στον τρόπο διεξαγωγής των ελέγχων και βάση τις θεωρίας καταστρώνουμε τα σχέδια. Τα συγκεκριμένα αυτά σχέδια, μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως βασικά υποδείγματα ελέγχου, για το πλήθος των επιχειρήσεων και ως εκ τούτο θεωρούμαι ότι αποτελούν χρήσιμα εργαλεία κυρίως, για τον Φορολογικό Έλεγχο των επιχειρήσεων ο οποίος είναι και ο πιο ουσιαστικός. Βεβαίως επειδή ο Φορολογικός Έλεγχος, δεν βασίζεται πάντα σε σταθερά νομοσχέδια, τα σχέδια ελέγχου συνεχώς πρέπει να αναπροσαρμόζονται ανάλογα με τις τροποποιήσεις τις Φορολογικής Νομοθεσίας.

Thesis
NonPeerReviewed

Επιχειρήσεις - Έλεγχος
Δημόσιοι οργανισμοί

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.