Η εξέλιξη και η ανάπτυξη μια εταιρείας εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αξίων Αθηνών: JUMBO

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Η εξέλιξη και η ανάπτυξη μια εταιρείας εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αξίων Αθηνών: JUMBO

Πιτσίκου, Αγγελική

Η εργασία ασχολείται με την οικονομική ανάλυση της εταιρείας JUMBO, κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η λιανική πώληση παιχνιδιών, βρεφικών ειδών, εποχιακών ειδών, ειδών διακόσμησης και ειδών βιβλιοχαρτοπωλείου. Γίνεται χρηματοοικονομική ανάλυση της εταιρείας τα έτη 2007-2011. Η εταιρεία jumbo παρά την κρίση που επικρατεί τα τελευταια χρόνια έχει καταφέρει να αυξήσει τις πωλήσεις της και ιδιικά την χρονιά 2010-2011 που η κατάσταση στην αγορά ήταν πολύ κρίσιμη. Αυτό προφανώς οφείλεται σε έξυπνες κηνήσεις των μελών που την αποτελούν. Με βάση τους ισολογισμούς και τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την εργασία μου,η εταιρεία jumbo από το 2007-2011 είχε μια σημαντική αύξηση πώλησης των προϊόντων της κάτι το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για την εταιρεία λόγω της κρίσης που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Thesis
NonPeerReviewed

Χρηματοοικονομική ανάλυση
Εταιρείες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.