Ηλεκτρονικό εμπόριο: πορεία και προοπτικές στην Ελλάδα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Ηλεκτρονικό εμπόριο: πορεία και προοπτικές στην Ελλάδα

Οι ηλεκτρονικές επικοινωνίες έχουν αναμφισβήτητα προάγει τη ζωή μας. Μπορούμε πολύ εύκολα να διαπιστώσουμε την παρουσία της υψηλής τεχνολογίας σε κάθε έκφανση της ζωής μας και για κάθε χρήση της. Καθημερινά, όλο και περισσότερος κόσμος χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο, τα κινητά τηλέφωνα, τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, τα ψηφιακά βίντεο, τους ψηφιακούς αναπαραγωγείς μουσικών τραγουδιών και, φυσικά, τους προσωπικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το Διαδίκτυο παρά τις δυνατότητες που προσφέρει δεν είναι ένας χώρος, όπως ο πραγματικός που ζούμε και κινούμαστε καθημερινά. Είναι ένα μη σταθερό περιβάλλον το οποίο κανείς δεν μπορεί να ελέγξει, να χειραγωγήσει και να οριοθετήσει νομικά. Έτσι, το έγκλημα στο Διαδίκτυο αγνοεί τα εδαφικά όρια του πραγματικού χώρου και δεδομένου ότι μπορεί να είναι πλήρως αυτοματοποιημένο, μπορεί να διαπραχθεί σε μια ευρύτερη κλίμακα από το έγκλημα στο πραγματικό χώρο. Το πολύ μεγάλο ποσοστό της αλματώδης αύξησης των παράνομων δραστηριοτήτων στο Διαδίκτυο, οφείλεται σε δύο από τις πιο διαδεδομένες ανακρίβειες για αυτό : την ανωνυμία και την απόλυτη ελευθερία έκφρασης στους χρήστες του.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικό εμπόριο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.