Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος με τη χρήση του Joomla

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος με τη χρήση του Joomla

Γιώτης, Κωνσταντίνος

Η συγκριμένη πτυχιακή εργασία στοχεύει στη δημιουργία ενός διαδικτυακού ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop). Τα προϊόντα θα ταξινομούνται σε κατηγορίες και υποκατηγορίες, θα φαίνονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η τιμή και οι φωτογραφίες τους. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα επιλογής αποστολής και χρέωσης της παραγγελίας του. Τα πλεονεκτήματα ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι πολλά τόσο για τον αγοραστή όσο και για τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Μερικά από αυτά είναι: συνεχής προβολή των προϊόντων, εύκολη διαχείριση προϊόντων, κόστος βιτρίνας, το κατάστημα παραμένει ανοιχτό και εκτός ωραρίου. Για την δημιουργία του ηλεκτρονικού καταλόγου θα χρησιμοποιηθεί το component VirtueMart 1.1.9 σε συνδυασμό με το Joomla 1.5. Για την επεξεργασία εικόνων και banner χρησιμοποιήθηκε το ανοιχτού λογισμικό πρόγραμμα GIMP.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικό εμπόριο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.