Αντιληπτή εικόνα τουριστικού προορισμού: μελέτη της περίπτωσης του Νομού Σερρών

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Αντιληπτή εικόνα τουριστικού προορισμού: μελέτη της περίπτωσης του Νομού Σερρών

Ζιάκας, Βασίλης

Σκοπός της εργασίας ήταν η μελέτη της εικόνας του νομού Σερρών, ως τουριστικό προορισμό, έτσι όπως την αντιλαμβάνονται όσοι επισκέπτονται συχνά το νομό. Στο νομό Σερρών τα τελευταία χρόνια γίνονται προσπάθειες για την ανάπτυξη του τουρισμού και το αυτοκινητοδρόµιο που έχει δημιουργηθεί εκεί (το µεγαλύτερο στην Ευρώπη), σε συνδυασμό με την ιστορική, πολιτιστική και πολιτισμική κληρονομιά, θα μπορούσε να αποτελέσει πόλο έλξης όλων εκείνων που ασχολούνται µε εναλλακτικές μορφές τουρισμού σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και όχι µόνο. Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι αυτοί που ασχολούνται µε εναλλακτικές μορφές τουρισμού έχουν µία σχετικά θετική εικόνα για το νομό Σερρών. Έχουν την πρόθεση στην πλειοψηφία τους να τον επισκεφθούν άμεσα, όµως φαίνεται ότι όσοι έχουν επισκεφθεί πάνω από µία φορά το νομό έχουν την τάση να τον επισκέπτονται ξανά. O κυριότερος σκοπός επίσκεψης τους στο νοµό ποικίλει ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του καθενός.

Thesis
NonPeerReviewed

Τουριστική ανάπτυξη

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.