Η πολιτική των τραπεζικών καταστημάτων στην Δυτική Μακεδονία

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Η πολιτική των τραπεζικών καταστημάτων στην Δυτική Μακεδονία

Λαζαρίδου, Σοφία

Η εργασία που ακολουθεί, αφορά την πολιτική των τραπεζικών καταστημάτων που ακολουθούν οι τράπεζες. Μια πολιτική στην οποία αποφασίζουν να διεισδύσουν σε νέες αγορές με τη δραστηριοποίησή τους, σε νέες περιοχές γεωγραφικά απόμακρες από τις κεντρικές τους υπηρεσίες και καταστήματα, από την οποία η σημαντικότερη είναι η δημιουργία υποκαταστήματος στις περιοχές αυτές. Η εργασία μου ερευνά τις ελληνικές εμπορικές τράπεζες σύμφωνα με τα καταστήματα, που έχουν εγκαταστήσει στις περιφέρειες της Ελλάδος αλλά και πιο συγκεκριμένα στην Δυτική Μακεδονία. Βασίζεται σε στοιχεία σύμφωνα, από τον κατάλογο καταστημάτων των Ελληνικών Τραπεζών που καταγράφονται από την Ελληνική Ένωση Τραπεζών.

Thesis
NonPeerReviewed

Τράπεζες και τραπεζικές εργασίες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.