Η ασφάλεια των παιχνιδότοπων στην Ελλάδα και σχεδιασμός ενός μοντέλου παιχνιδοκατασκευής: στο πλαίσιο συνεργασίας με την εταιρεία Γ. Καρακούσης Α.Β.Β.Ε.

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Η ασφάλεια των παιχνιδότοπων στην Ελλάδα και σχεδιασμός ενός μοντέλου παιχνιδοκατασκευής: στο πλαίσιο συνεργασίας με την εταιρεία Γ. Καρακούσης Α.Β.Β.Ε.

Καρακούση, Αθανασία

Στόχος της εργασίας αυτής μέσα από έρευνα που θα γίνει βάση των υπαρχόντων παιχνιδότοπων στην Ελλάδα ,είναι η δημιουργία μιας παιχνιδοκατασκευής. Οι παιχνιδοκατασκευές αποτελούν πρωταρχικό στοιχείο ενός παιχνιδότοπου. Είναι ο βασικός άξονας γύρω από τον οποίο οργανώνεται ο φανταστικός χώρος του παιχνιδιού. Οι παιχνιδοκατασκευές πρέπει να είναι πρωτότυπες και λειτουργικές, να διαθέτουν ασφάλεια, και εργονομία συνθέτοντας έτσι έναν ιδανικό χώρο διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Η εταιρεία Γ. ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ ΑΒΕΕ θα κατασκευάσει παιχνιδοκατασκευή (συγκρότημα παιχνιδότοπου rabbit big Benny) με θέμα τα cartoons και θα αφόρα παιδιά ηλικίας 2-8 ετών .Μελλοντικός στόχος της εταιρείας είναι να δραστηριοποιηθεί στην δημιουργία διαφόρων παιχνιδοκατασκευών με το ίδιο θέμα ,πολλαπλών δραστηριοτήτων, που θα καλύπτει όλο το φάσμα ηλικιών. Η παιχνιδοκατασευή rabbit Benny θα απευθύνεται σε παιδία συγκεκριμένης ηλικίας όπου θα προάγει την δημιουργικότητα τους για παιχνίδι , και στο θέμα της καλαισθησίας και κυρίως της ασφάλειας θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση(προσαρμοσμένη στα πρότυπα ασφάλειας του ΕΛΟΤ ΕΝ 1176-1:2003,EN 1176-3:2003). Με το συγκρότημα rabbit big Benny με το χαμηλό ύψος, τα έντονα και ζωηρά χρώματα ,τα νήπια θα μπορούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον παιχνιδοτοπο, διασκεδάζοντας. Πρόταση μου λοιπόν είναι η δημιουργία ενός παιχνιδοτοπου που θα έχει ως θέμα τα cartoon.

Thesis
NonPeerReviewed

Σχέδιο, Βιομηχανικό
Παιδότοποι - Μέτρα ασφάλειας

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.