Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Προϋπολογισμοί

Χυτήρη, Μαριλένα

Ένα από τα δύσκολα καθήκοντα που έχει να αντιμετωπίσει σήμερα μια επιχείρηση είναι ο σχεδιασμός της μελλοντικής πορείας της, σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον που συνεχώς μεταβάλλεται. Για να αντιμετωπίσει μια επιχείρηση τις μεταβαλλόμενες συνθήκες του επιχειρηματικού περιβάλλοντος θα πρέπει να υιοθετήσει ένα σχέδιο δράσης, ένα σύστημα κατάρτισης προϋπολογισμών για την επόμενη χρονιά. Στο πρώτο κεφάλαιο αναπτύσσονται οι πτυχές της διοικητικής λογιστικής, με θέματα σύγχρονα και με μεγάλη χρηστικότητα τόσο από επιχειρήσεις όσο και από οργανισμούς. Μέσα από αυτά προβάλλονται απόψεις και θέσεις, για τον διαχωρισμό της Διοικητικής από την Χρηματοοικονομική Λογιστική, τον έλεγχο της διοίκησης μέσα από επενδυτικές αποφάσεις, αλλά και σύγχρονες μέθοδοι που έχουν αναπτυχθεί στον τομέα της Διοικητικής λογιστικής, όπως είναι η κοστολόγηση. Στο δεύτερο κεφάλαιο παρουσιάζονται τα είδη των προϋπολογισμών, η χρησιμότητά τους αλλά και η αναγκαιότητά τους, οι βασικοί μέθοδοι κατάρτισης προϋπολογισμών στα πλαίσια μιας επιχείρησης. Στο τρίτο κεφάλαιο θα γίνει εφαρμογή των λειτουργικών προϋπολογισμών σε μια μεταποιητική επιχείρηση που παράγει δύο προϊόντα.

Thesis
NonPeerReviewed

Προϋπολογισμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.