Ανάλυση της 6ης ομάδας του Ε.Γ.Λ.Σ. και η λειτουργία των εξόδων

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Ανάλυση της 6ης ομάδας του Ε.Γ.Λ.Σ. και η λειτουργία των εξόδων

Δημητριάδου, Ελισάβετ

Στην εργασία αυτή παρουσιάζεται η ανάλυση της 6ης ομάδας του Ε.Γ.Λ.Σ. καθώς και η λειτουργιά των εξόδων. Σκοπός της εργασίας αυτής είναι η πλησιέστερη και αναλυτική ενημέρωση της 6ης ομάδας του Ε.Γ.Λ.Σ. όπως και των εξόδων και του κόστους. Επίσης αναφέρονται πληροφορίες για τα έξοδα και το κόστος σε μια άλλη χώρα εκτός της Ελλάδας και συγκεκριμένα στην Γερμανία ,ώστε να μπορούμε να κάνουμε σύγκριση ανάμεσα στις δυο χώρες. Έξοδα είναι οτιδήποτε δαπανάται ώστε μέσα από την ενέργεια αυτή να προκύψει κάποιο όφελος. Τα έξοδα και τα έσοδα συσχετίζονται και έτσι μπορούμε να προσδιορίσουμε το αποτέλεσμα, δηλαδή αν έχουμε κέρδος η ζημιά. Τα στοιχεία που συνιστούν το κόστος της παραγωγής και το κόστος της περιόδου διαφοροποιούνται και χαρακτηρίζονται με βάση ορισμένα κριτήρια. Έτσι τα στοιχεία που συνθέτουν το κόστος και τα έξοδα όλων των λειτουργιών της επιχείρησης ταξινομούνται σε ποικίλες κατηγορίες τις οποίες αναλύουμε στην εργασία αυτή.

Thesis
NonPeerReviewed

Ελληνικό γενικό λογιστικό σχέδιο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2010


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.