Διαφήμιση μέσω διαδικτύου με την χρήση διαφόρων μέσων: sms, email

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Διαφήμιση μέσω διαδικτύου με την χρήση διαφόρων μέσων: sms, email

Καρλαύτης, Νικόλαος

Η παρούσα εργασία έχει θέμα την δημιουργία μιας εφαρμογής που θα εξυπηρετεί μια γενική ομάδα ανθρώπων που είτε απλά θέλουν να στείλουν μαζικά μια πληροφορία είτε για να κάνουν προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους. Σαν ιδέα ξεκίνησε αρχικά με σκοπό να εξυπηρετήσει ένα φροντιστήριο που θα ήθελε να ενημερώσει τους μαθητές του για κάποιο θέμα. Στην συνέχεια όμως είδαμε ότι η ιδέα είχε μεγαλύτερες προοπτικές και έτσι από κάτι ειδικό καταλήξαμε σε κάτι πολύ πιο γενικό. Κατά τη διάρκεια της εργασίας προέκυψαν αρκετές προκλήσεις κάτι που ήταν καλό γιατί σου δίνει κίνητρο να προσπαθήσεις περισσότερο. Προσέγγισα την εργασία από χρησιμοποιώντας μια διαφορετική γλώσσα προγραμματισμού από τις συνηθισμένες, την Delphi. Το αποτέλεσμα ήταν αρκετά ικανοποιητικό και απέκτησα αρκετή εμπειρία πάνω στα θέματα που ασχολήθηκα. Συμπερασματικά βλέπουμε πως με την πρόοδο της τεχνολογίας και με δημιουργικότητα μπορούμε να φτιάξουμε ενδιαφέρουσες εφαρμογές για να ευκολύνουμε την καθημερινότητα μας.

Thesis
NonPeerReviewed

Διαδικτυακός προγραμματισμός
Διαφήμιση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.