Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Automation

Κυρατζής, Στέφανος

Αυτή η εργασία έχει σαν στόχο την αυτοματοποίηση κάποιων διαδικασιών, με σκοπό να μπορούμε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα από τα λεγόμενα Business documents (κείμενα που χρησιμοποιεί μια εταιρεία π.χ. εμπορικά, έγγραφα, πωλήσεις). Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με κάποιες τεχνολογίες της Microsoft, όπου χρησιμοποιούμε τα object models των εφαρμογών του Microsoft Office. Για παράδειγμα το Word είναι ένα αντικείμενο το οποίο έχει attributes. Αυτό που κάνουμε εμείς είναι να μπορούμε να διαχειριστούμε προγραμματιστικά αυτά τα Business documents. Το automation είναι μια λειτουργία της Microsoft η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να το κάνουμε αυτό. Όλα τα προγράμματα του Microsoft Office μας προσφέρουν τα Object Models. (Τα Object Models είναι μία δομή των αντικειμένων που απαρτίζουν μία εφαρμογή.)

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονική επεξεργασία δεδομένων

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2010


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.