Δημιουργία πολυμεσικής παρουσίασης των πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Νομό Βοιωτίας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Δημιουργία πολυμεσικής παρουσίασης των πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Νομό Βοιωτίας

Χαλβαντζή, Φωτεινή

Σε αυτήν την πτυχιακή εργασία, προβάλλονται οι εκδηλώσεις του νομού Βοιωτίας, μέσα από το πρόγραμμα του director MX. Έχει γίνει η επιλογή τριών χωριών του νομού, όπου τις εκδηλώσεις έχουν αναλάβει οι σύλλογοι του κάθε χωριού ξεχωριστά. Οι εκδηλώσεις και των τριών περιοχών γίνονται κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και περιλαμβάνουν διάφορα παιχνίδια για μικρά παιδιά και διάφορους παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα την τελευταία βραδιά. Στην εργασία, περιέχεται πλούσιο υλικό από τις εκδηλώσεις, όπως φωτογραφίες και βίντεο. Επίσης, έχουν δοθεί κάποιες συνεντεύξεις από εκπροσώπους δύο εκ των τριών χωριών, στις οποίες γίνεται αναφορά στις εκδηλώσεις τους. Μέσα από τις συνεντεύξεις αυτές δίνεται έμφαση στον χρονικό διάστημα των εκδηλώσεων και στο τι είδους δραστηριότητες περιλαμβάνονται. Τα άτομα που έδωσαν τις συνεντεύξεις δηλώνουν κατά πόσο είναι ικανοποιημένοι από την προέλευση του κοινού στις εκδηλώσεις. Γίνεται μια πολλή μικρή αναφορά στα ιστορικά γεγονότα των περιοχών, καθώς και για τον μύθο που περικλείεται γύρω από τον ποταμό της Λιβαδειάς, την Έρκυνα. Μέσα από την συγκεκριμένη εργασία, προβάλλονται οι ομορφιές της Λιβαδειάς όπως και η δυνατότητα που δίνεται στο κοινό, ακόμα και μέσα από μικρές κοινωνίες, να περάσει κάποιες όμορφες στιγμές και με καλή παρέα.

Thesis
NonPeerReviewed

Επεξεργασία εικόνας - Ψηφιακές τεχνικές

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.