Δημιουργία εγχειριδίου προγράμματος αυτόματης επιλογής υλικών " CES EDUPACK 2011"

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Δημιουργία εγχειριδίου προγράμματος αυτόματης επιλογής υλικών " CES EDUPACK 2011"

Χριστοδούλου, Γιώργιος

To CES EduPack λογισμικό προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να αναζητούν και να αναλύουν δεδομένα τα οποία περιέχονται στις βάσεις δεδομένων του CES. Κάθε βάση δεδομένων περιέχει πίνακες δεδομένων οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους και προσφέρουν πολλαπλές δυνατότητες αναζήτησης και ανάλυσης. To CES EduPack χρησιμοποιείται σε περισσότερα από 800 κολέγια και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο από μια κοινότητα πάνω από 5000 εκπαιδευτικών. Το λογισμικό συλλέγει πληροφορίες από αυτήν την κοινότητα και από εκπαιδευτικά συνέδρια. To CES EduPack ενημερώνεται ετήσια με ανατροφοδότηση από την συνεχώς αναπτυσσόμενη παγκόσμια κοινότητα του CES EduPack και με αυτό τον τρόπο είναι διαθέσιμες κάθε χρόνο νέες και βελτιωμένες πληροφορίες. Επίσης, συνεχείς ενημερώσεις επεκτείνουν και τη διαδραστική Ιστοσελίδα Πηγών Διδασκαλίας (Teaching Resources Website).

Thesis
NonPeerReviewed

Λογισμικό υπολογιστών

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.