Μάνατζμεντ και καινοτομία

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Μάνατζμεντ και καινοτομία

Πάσχος, Μιχαήλ Ι.

Στόχος της εργασία είναι να παρουσία τη σημασία του μάνατζμεντ και της καινοτομίας στην επιχείρηση. Στο πέρασμα του χρόνου το επιχειρησιακό περιβάλλον υπέστη πολλές αλλαγές. Βιβλία, περιοδικά, επιστημονικές φυλλάδες, έρευνα, σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα που προορίζονται για να περιγράψουν και να αναλύσουν την παγκοσμιοποιημένη πλέον αγορά, ασχολούνται με διάφορα θέματα. Αποτελεί πλέον κοινό τόπο, το γεγονός ότι τα υψηλόβαθμα κυρίως επιχειρησιακά στελέχη πρέπει να διευρύνουν το πλάτος και το βάθος του γνωστικού τους ορίζοντα, προκειμένου να παραμείνουν ανταγωνιστικοί και αποτελεσματικοί μέσα στους οργανισμούς και τις εταιρίες τους. Σύμφωνα με τον Meyer, οι σύγχρονοι managers θα πρέπει να έχουν την άνεση, αλλά και τη δυνατότητα: • να δρουν σε παγκόσμιο επίπεδο και να κατανοούν τις πολιτισμικές διαφορές των λαών • να συλλέγουν τα απαραίτητα δεδομένα, να ερμηνεύουν τα διάφορα φαινόμενα, να καθορίζουν με ξεκάθαρο τρόπο τα κίνητρα και να αντιδρούν.

Thesis
NonPeerReviewed

Μάνατζμεντ

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.