Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2006 (EL)
Ηλεκτρονικό εμπόριο

Παρασκευοπούλου, Νίκη

Η πτυχιακή εργασία διαπραγματεύεται τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού εμπορίου.Σήμερα λοιπόν μιλάμε για ηλεκτρονικές αγορές, ηλεκτρονικό εμπόριο, ηλεκτρονική παροχή υπηρεσιών παντός είδους, ηλεκτρονική τραπεζική, ηλεκτρονική συμβουλευτική, ηλεκτρονική κυβερνητική κ.ο.κ. Όροι που χρησιμοποιούμε καθημερινά με τόση ευκολία και ευχέρεια, απόρροια της διείσδυσης του ηλεκτρονικού επιχειρεί ν στη ζωή μας. Το αγγλικό πρόθεμα e-(electronic) συνοδεύει πλέον μεγάλη γκάμα επιχειρηματικών διαδικασιών (e-marketing, e-banking, e-commerce κ.λ.π.) και κάθε χρόνο χιλιάδες ηλεκτρονικές επιχειρήσεις δημιουργούνται ή κλείνουν, γράφοντας κάθε νέο κεφάλαιο αυτής της ιστορίας για τις επόμενες γενιές.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικό εμπόριο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2006


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.