Περιγραφή δραστηριοτήτων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Σητείας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2006 (EL)
Περιγραφή δραστηριοτήτων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Σητείας

Παπαδάκης, Ευάγγελος

Στην διατριβή που ακολουθεί γίνεται περιγραφή των δραστηριοτήτων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Σητείας (Ε.Α.Σ.Σ.). Η Ε.Α.Σ. Σητείας είναι ένας δευτεροβάθμιος αγροτικός συνεταιρισμός που ασχολείται με την εμπορία, την τυποποίηση οίνου και ελαιολάδου, την εμπορία αγροτικών εφοδίων και η λειτουργία καταστημάτων λιανικής πώλησης (σούπερ μάρκετ) Βασικός στόχος της διατριβής είναι να παρουσιαστεί η δραστηριότητα της Ε.Α.Σ. Σητείας. Επιμέρους στόχοι της διατριβής είναι: Να παρουσιάσει τον θεσμό των συνεταιρισμών. Να καταγράψει το ιστορικό και την δομή του Ε.Α.Σ.Σ. Να περιγράψει την πολιτική του κρασιού (που έχει άμεση επιρροή στην δραστηριότητα της οινοποίησης), και τον τρόπο οινοποίησης της Ε.Α.Σ.Σ. Να δείξει τον τρόπο προώθησης των προϊόντων της Ε.Α.Σ.Σ. Να παρουσιαστούν τα οικονομικά αποτελέσματα της επιχείρησης. Βασικό συμπέρασμα της πτυχιακής διατριβής είναι ότι η Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Σητείας είναι μια υγιείς επιχείρηση που προσαρμόζεται εύκολα στις συνθήκες του περιβάλλοντος που δραστηριοποιείται έστω και αν αλλάζουν με γοργούς ρυθμούς.

Thesis
NonPeerReviewed

Συνεταιρισμοί

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2006


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.