Παρουσίαση Α.Ε.: ΑΛΤΕΡΑ Α.Ε.

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2006 (EL)
Παρουσίαση Α.Ε.: ΑΛΤΕΡΑ Α.Ε.

Τσεχερίδης, Αβραάμ

Στην εργασία γίνεται παρουσίαση της εταιρείας ΑΛΤΕΡΡΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ με τον διακριτικό τίτλο ΑΛΤΕΡΡΑ ΑΕ που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2002 με κύρια δραστηριότητα το εμπόριο κατεψυγμένων προϊόντων. Η εταιρεία επεξεργάστηκε 5.000 τόνους φρούτα και παρήγαγε κατεψυγμένα. Ταυτόχρονα αποφασίσθηκε η αλλαγή του σκοπού της ΠΕΛΛΑ ΦΡΟΖ ΑΒΕΕ, η οποία ήδη από το 2005 σταμάτησε την παραγωγική και εμπορική της δραστηριότητα. Το 2005 ανέγειρε εργοστάσιο παραγωγής κατεψυγμένων τροφίμων και αποθήκες (ψυκτικούς θαλάμους) συνεχίζοντας και την εμπορική της δραστηριότητα. Η πορεία της επιχείρησης από το 2002 μέχρι σήμερα είναι άκρως αναπτυξιακή, όπως φαίνεται και από τα οικονομικά μεγέθη. Η πορεία των προϊόντων της εταιρείας ακολουθεί και ταυτίζεται με εκείνη των κατεψυγμένων φρούτων και λαχανικών στην Ευρώπη. Η υψηλή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων και η διαρκής προσπάθεια για βελτίωση του κυκλώματος πρώτες ύλες - παραγωγή - συντήρηση - διάθεση , εξασφαλίζουν στην εταιρία μια συνεχή ανοδική πορεία και ήδη την καθιέρωσαν την εταιρία στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Thesis
NonPeerReviewed

Ανώνυμες εταιρίες - Δίκαιο και νομοθεσία - Ελλάδα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2006


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.