Μ.Μ.Ε.-Α.Τ.Ε.Ι.: δημιουργία οδηγού επιχειρηματικότητας υποψηφίων οργανωσιακών συμβούλων και συμβούλων διοίκησης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2004 (EL)
Μ.Μ.Ε.-Α.Τ.Ε.Ι.: δημιουργία οδηγού επιχειρηματικότητας υποψηφίων οργανωσιακών συμβούλων και συμβούλων διοίκησης

Γούλα, Σωτηρία
Παπακωνσταντίνου, Κωνσταντίνος

Μέσω αυτής της εργασίας και του οδηγού επιχειρηματικότητας, θέλουμε να τονίσουμε την σημασία και αξία της επιχειρηματικότητας και να δώσουμε το έναυσμα τόσο σε εμάς τους ίδιους όσο και σε όλους τους νέους αποφοίτους να τολμούν την επιχειρηματική δραστηριοποίηση, με βάση το γνωστικό τους αντικείμενο και γενικότερα να κάνουν τις ιδέες τους πράξη. Μπαίνοντας στην αγορά εργασίας, ο επαγγελματικός ανταγωνισμός είναι μεγάλος, υφίσταται μεγάλο ποσοστό ανεργίας καθώς και αναξιοκρατίας. Με αποτέλεσμα πολλοί νέοι απόφοιτοι να μην μπορούν να αξιοποιήσουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους. Αυτό είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σ’ ένα νέο άνθρωπο που ουσιαστικά στερείται την ευκαιρία να επιδείξει δημιουργικότητα και να επαγγελματική παραγωγικότητα με άξονα την κατάρτιση και τις γνώσεις του.

Thesis
NonPeerReviewed

Επιχειρηματικότητα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2004


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.