Οικονομική ανάλυση και παρουσίαση της εταιρείας Στάυρος Πενταρβάνης & ΣΙΑ Ε.Ε.: με διακριτικό τίτλο PEDACLEAN

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Οικονομική ανάλυση και παρουσίαση της εταιρείας Στάυρος Πενταρβάνης & ΣΙΑ Ε.Ε.: με διακριτικό τίτλο PEDACLEAN

Ρουτσολιάς, Ηλίας

Το σύγχρονο Μάνατζμεντ προσπαθεί να επιτύχει το επιχειρησιακό άνοιγμα των επιχειρήσεων στο περιβάλλον και να δημιουργήσει μιας μορφής ηθικής συμπεριφοράς. Μιας συμπεριφοράς ηθικής τόσο ως προς τις πελατειακές της σχέσεις, αλλά κυρίως ως προς το εργατικό της δυναμικό. Έτσι δίδονται κίνητρα προσωπικότητας στους εργαζομένους όπως πρωτοβουλία και υπευθυνότητα, ενισχύεται η παρακίνηση και η συμμετοχή στις αποφάσεις που τους αφορούν κ.α. Αυτά είναι μερικά από τα εργαλεία που χρησιμοποιεί το σύγχρονο μάνατζμεντ για να επιτύχει την βελτίωση της ποιότητας εργασίας και την ευόδωση του επιθυμητού αποτελέσματος. Οι συντελεστές κεφάλαιο, εργασία και τεχνολογία είναι ιδιαίτερα δυσδιάκριτοι και αλληλοεξαρτώμενοι και το σύγχρονο Μάνατζμεντ στα πλαίσια των οργανισμών επιδιώκει να οργανώσει τα συστήματα αυτά ώστε να μπορέσουν να ενισχύσουν την επιχείρηση ώστε να πετύχει τους στόχους της. Στην παρούσα περίπτωση , η εργασία θα εξετάσει την περίπτωση της ΣΤ. ΠΕΝΤΑΡΒΑΝΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ως τον τρόπο διοίκησης της αλλά και μια σειρά ζητημάτων όπως η ανάλυση της αγοράς, τις υφιστάμενες δραστηριότητες, το ιδιοκτηστιακό καθεστώς κλπ.

Thesis
NonPeerReviewed

Επιχειρήσεις - Αξιολόγηση
Μάνατζμεντ

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.