"ΝΕΩΡΙΟΝ".: νέα ανώνυμη εταιρεία ναυπηγείων Σύρου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2007 (EL)
"ΝΕΩΡΙΟΝ".: νέα ανώνυμη εταιρεία ναυπηγείων Σύρου

Ρούσσου, Μαριάννα

Η πτυχιακή εργασία ασχολείται με την παρουσίαση της ναυπηγοεπισκευαστικής ανώνυμης εταιρίας "ΝΕΩΡΙΟΝ". Η ΝΕΩΡΙΟ Α.Ε βρίσκεται σε αξιόλογη θέση μέσα στο ναυπηγοεπισκευαστικό κλάδο καθώς οι τελευταίες επενδύσεις στις οποίες προέβη ανέβασαν το κύρος και την δυναμικότητα της. Όμως αυτό δεν σταματά στο να έχει και κάποια μειονεκτήματα τα οποία μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της , αλλά και σημαντικά πλεονεκτήματα τα οποία την διαφοροποιούν και την κάνουν ανταγωνιστικότερη. Το ναυπηγείο της Σύρου απέκτησε κυρίως τα κύρια πλεονεκτήματα του στα τέλη του 2000 και αρχές του 2001 , αφού στο χρονικό διάστημα αυτό πραγματοποίησε επενδύσεις που είχαν ως αποτέλεσμα να φέρει υπό την κατοχή του το 70% των ναυπηγείων Ελευσίνας αλλά και να αρχίσει για πρώτη φορά τις ναυπηγήσεις πλοίων.

Thesis
NonPeerReviewed

Ανώνυμες εταιρίες - Δίκαιο και νομοθεσία - Ελλάδα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2007


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.