Η συμβολή των δημοσίων σχέσεων στην εξέλιξη των επιχειρήσεων

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Η συμβολή των δημοσίων σχέσεων στην εξέλιξη των επιχειρήσεων

Μαρκοπούλου, Κωνσταντίνα

Οι Δημόσιες Σχέσεις αποτελούν μια επιχειρηματική λειτουργία καθόλα σημαντική για την εξέλιξη των επιχειρήσεων. Ουσιαστικά, οι Δημόσιες Σχέσεις στοχεύουν στην καλύτερη και αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ επιχειρήσεων και των ομάδων κοινού με τις οποίες συναλλάσσονται, αναπτύσσουν και διατηρούν σχέσεις. Στο πλαίσιο αυτό, οι υπεύθυνοι Δημοσίων Σχέσεων με τις ενέργειές τους προβάλλουν την εικόνα της επιχείρησης επιλύοντας όποια προβλήματα προκύπτουν από έλλειψη επικοινωνίας και συνεργασίας. Υπό αυτήν την έννοια γίνεται σαφές ότι οι Δημόσιες Σχέσεις ορίζονται ως μια «Προγραμματισμένη και συνεχής προσπάθεια εγκαθίδρυσης και διατήρησης καλής πίστης και αμοιβαίας κατανόησης μεταξύ μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού και του κοινού της». Άλλωστε, με μία φράση «Δημόσιες Σχέσεις είναι 90% να κάνεις το σωστό και 10% να μιλάς γι’ αυτό». Ως εκ τούτου ρόλος των Δημοσίων σχέσεων είναι η διαχείριση – διοίκηση της εικόνας που έχει η επιχείρηση.

Thesis
NonPeerReviewed

Επιχειρήσεις
Δημόσιες σχέσεις

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.