Πρότυπο διεργασιακής προσέγγισης εταιρίας Logistics, με κριτήριο την ποιότητα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2006 (EL)
Πρότυπο διεργασιακής προσέγγισης εταιρίας Logistics, με κριτήριο την ποιότητα

Σκόρδας, Πασχάλης

Τα Logistics είναι ένα ευρύ σύστημα εφαρμοσμένων επιστημών που καλύπτει όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της σημερινής κοινωνίας. Διαθέτουν τομείς που καλύπτουν από την αντιμετώπιση κρίσεων, φυσικών καταστροφών, την διαχείριση περιβάλλοντος εώς την ποιότητα που εφαρμόζεται στους χώρους των εταιρειών που τα χρησιμοποιούν. Τα Logistics σχεδιάζουν, προγραμματίζουν, ελέγχουν και εφαρμόζουν την αποτελεσματική ροή και αποθήκευση υλικών, υπηρεσιών και των σχετιζόμενων πληροφοριών από το σημείο προέλευσης μέχρι το σημείο κατανάλωσής τους, έτσι ώστε να ικανοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι απαιτήσεις των πελατών – καταναλωτών. Είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να εστιάζονται στη συνεργασία μεταξύ των επιχειρήσεων όπου η παραδοσιακή σχέση προμηθευτή – πελάτη από ευθέως ανταγωνιστική μετατρέπεται σε σχέση αμοιβαίας συνεργασίας. Με αυτή την επιχειρηματική σχέση οι επιχειρήσεις μοιράζονται επιτυχία, ρίσκο, κέρδη, ζημίες, επενδύοντας σε ανοιχτή επικοινωνία μεταξύ των.

Thesis
NonPeerReviewed

Ποιοτικός έλεγχος
Εφοδιαστική αλυσίδα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2006


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.