Παρουσίαση Ε.Α.Σ. Φλώρινας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2005 (EL)
Παρουσίαση Ε.Α.Σ. Φλώρινας

Νέσης, Σταύρος
Σινάπης, Ιωάννης

Η εργασία αυτή αποτελεί περιγραφή και ανάλυση του Αγροτικού Συνεταιριστικού Κινήματος διεθνώς και ιδιαιτέρως και λεπτομερώς στην Ελλάδα. Έγινε εκτεταμένη αναφορά στις ιστορικές εξελίξεις του συνεταιριστικού κινήματος στην Ελλάδα, στις Αγροτικές Συνεταιριστικές Οργανώσεις και τους νόμους που διέπουν αυτές. Στο υπόλοιπο μέρος της εργασίας έγινε παρουσίαση της δευτεροβάθμιας συνεταιριστικής οργάνο)σης του Νομού Φλώρινας , της Ένωσης Αγροτικών Φλώρινας. Ελπίζουμε ότι η εργασία μας θα φανεί χρήσιμη στους νέους αγρότες που θέλουν να γίνουν μέλη της Ε.Α.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ , στα νέα συνεταιριστικά στελέχη , καθώς περιέχει όλες τις μεταβολές που έγιναν στην ένωση τα τελευταία χρόνια.

Thesis
NonPeerReviewed

Συνεταιρισμοί

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2005


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.