Η προβατοτροφία στην περιφέρεια Θεσσαλίας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Η προβατοτροφία στην περιφέρεια Θεσσαλίας

Αβραμοπούλου, Αγλαΐα-Ελένη

Η προκειμένη έρευνα αφορά την προβατοτροφία στην ΘΕΣΣΑΛΙΑ και κυρίως στους νομούς Λάρισας, Μαγνησίας, Καρδίτσας και Τρικάλων. Παρακάτω καταγράφονται τα αποτελέσματα και η κριτική του θέματος. Η έρευνα αυτή σαφώς και δεν είναι σε θέση να μας δείξει πως λειτουργεί η πλειοψηφία των Ελλήνων κτηνοτρόφων στην Ελλάδα. Σκοπός της έρευνας είναι να μας δώσει την εικόνα της προβατοτροφίας που επικρατεί στους συγκεκριμένους νομούς. Η εργασία αποτελείται από δύο μέρη. Στο πρώτο παρουσιάζονται τα θέματα του ερωτηματολογίου με τα αποτελέσματα αυτών ενώ στο δεύτερο γίνεται κριτική των αποτελεσμάτων. Στο τέλος παρατίθενται τα ερωτηματολόγια έτσι όπως απαντήθηκαν από τους κτηνοτρόφους.

Thesis
NonPeerReviewed

Αιγοπροβατοτροφία – Ελλάδα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.