Εταιρική κοινωνική ευθύνη: έννοιες, πρακτικές, διαδικασίες για τους κλάδους των ελληνικών επιχειρήσεων

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Εταιρική κοινωνική ευθύνη: έννοιες, πρακτικές, διαδικασίες για τους κλάδους των ελληνικών επιχειρήσεων

Σαμαρά, Ευθυμία

Θα λέγαμε ότι η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι ουσιαστικά μια έννοια με την οποία οι εταιρείες αποφασίζουν οικειοθελώς να συμβάλλουν για μια καλύτερη κοινωνία και για ένα πολύ καθαρότερο περιβάλλον. Έτσι αναγνωρίζουν την κοινωνική τους ευθύνη υιοθετώντας την έννοια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ως αναγκαίο τμήμα της επιχειρηματικής πολιτικής και αποτελεί έναυσμα για την μακροπρόθεσμη ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους στο πλαίσιο του γενικότερου προβληματισμού για βιώσιμη ανάπτυξη. Αυτή η ευθύνη απευθύνεται προς τους υπαλλήλους και γενικότερα, σε όλους τους παράγοντες που μπορούν να επηρεαστούν από μια επιχείρηση και οι οποίοι με τη σειρά τους μπορούν να επηρεάσουν την επιτυχία της.

Thesis
NonPeerReviewed

Κοινωνική ευθύνη της επιχείρησης

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2010


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.