Δημιουργία ιστοσελίδας για την παρουσίαση της ελληνικής σύγχρονης τέχνης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Δημιουργία ιστοσελίδας για την παρουσίαση της ελληνικής σύγχρονης τέχνης

Μουσελίμης, Αντώνιος
Γιαννόπουλος, Παναγιώτης

Σκοπός των φοιτητών στη παρούσα εργασία είναι να παραθέσουν καθώς και ν’ αναλύσουν τους λόγους αναγκαιότητας για μια επιχείρηση ή ένα οργανισμό να παρουσιάζονται μέσω διαδικτύου, προωθώντας με αποτελεσματικό τρόπο τις υπηρεσίες και προϊόντα τους αντίστοιχα. Προκειμένου να επιτύχουν κάτι τέτοιο με αποτελεσματικό τρόπο, αναφέρονται στην ευρύτερη λειτουργία του διαδικτύου στις μέρες μας καθώς και στις ανάγκες που εκείνο ικανοποιεί και αναφέρουν τρόπους διαφήμισης των επιχειρήσεων σε αυτό. Επίσης προχωρούν σε μια έρευνα με σκοπό την εξεύρεση των παροχών που προσφέρουν μια οικονομική λύση για web hosting αναφέροντας αντίστοιχα μια σχετική σύγκριση ως προς τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που εντοπίζονται. Τέλος και πριν την παράθεση του πρακτικού μέρους δηλαδή την εφαρμογή όλων που αναφέρονται στο θεωρητικό μέρος και μετουσιώνονται σε πράξη με την δημιουργία site προώθησης και αξιολόγησης καλλιτεχνών της ελληνικής σύγχρονης τέχνης, επισημαίνουν την ανάγκη για την εξεύρεση ενός site στις δέκα πρώτες σελίδες του Google καθώς και τρόπους προώθησης διαφήμισης με σκοπό την δημιουργία traffic και την αποτελεσματική αναζήτηση σχετικών πηγών στο διαδίκτυο.

Thesis
NonPeerReviewed

Ιστοσελίδες - Σχεδίαση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.