Ο τραπεζικός κλάδος στην Ελλάδα: η περίπτωση της ATE BANK

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Ο τραπεζικός κλάδος στην Ελλάδα: η περίπτωση της ATE BANK

Τζουκοπούλου, Καίτη

Στις παρακάτω σελίδες θα γίνει αναφορά στο ρόλο και τη λειτουργία του χρηματοπιστωτικού συστήματος αλλά και στην τεχνολογία που βοήθησε τα μέγιστα στην προώθηση των προϊόντων και την εξυπηρέτηση του κοινού. Επίσης θα αναλυθεί το γεγονός της απελευθέρωσης του τραπεζικού συστήματος, παράγοντας που αποτέλεσε προϋπόθεση για την ανάπτυξη του ανταγωνισμού. Κατόπιν θα παρουσιάσουμε το επίπεδου του ανταγωνισμού ανάμεσα στους τραπεζικούς οργανισμούς και πώς αυτός βοήθησε στην περαιτέρω ανάπτυξη της οικονομίας. Επίσης θα αναφερθούμε στις επιπτώσεις που έχει στον τομέα της απασχόλησης ο τραπεζικός κλάδος καθώς και στις εργασιακές σχέσεις που διέπουν τους εργαζομένους και την διοίκηση. Στο δεύτερο μέρος θα αναλύσουμε διεξοδικά την περίπτωση την Ate Bank (Αγροτική Τράπεζα), παρουσιάζοντας την ιστορία, το όραμα, τους στόχους της τράπεζας. Ακόμη θα γίνουν αναφορές στον τρόπο λειτουργίας της τράπεζας καθώς και σε όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες (καταθετικοί λογαριασμοί, δάνεια προς ιδιώτες, αγρότες και επιχειρήσεις κτλ).

Thesis
NonPeerReviewed

Τράπεζες και τραπεζικές εργασίες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.