Δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση: η τυπολογία του τηλεοπτικού προγράμματος και ο ρόλος του κοινού

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2007 (EL)
Δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση: η τυπολογία του τηλεοπτικού προγράμματος και ο ρόλος του κοινού

Σιέμου, Γερακίνα

Σκοπός της παρούσας μελέτης είναι να διερευνηθούν οι τυπολογίες των προγραμμάτων των τηλεοπτικών καναλιών, να δούμε δηλαδή ποια κατηγορία τυπολογίας κυριαρχείται στα δημόσια (ET1,NET,ET3,) και ιδιωτικά κανάλια(MEGA.ANT1, ALPHA, STAR, ALTER 5) από το 1996-2006. Παράλληλα, εξετάζεται ο ρόλος που διαδραματίζει το σύγχρονο τηλεοπτικό κοινό στις τυπολογίες των προγραμμάτων των καναλιών. Το ενδιαφέρον της έρευνας, εστιάζεται συγκεκριμένα στις τυπολογίες των προγραμμάτων (ειδήσεις, σήριαλ, αθλητικές εκπομπές, κτλ)και ποιες απ αυτές επηρεάζουν το σύγχρονο τηλεοπτικό κοινό ανάλογα με το φύλο, είτε αυτό είναι γυναίκες, άνδρες, παιδιά είτε ανάλογα με την ηλικία τους. Στο τέλος παρατίθενται τα συμπεράσματα και αξιολογούνται τα αποτελέσματα.

Thesis
NonPeerReviewed

Τηλεόραση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2007


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.