Παρουσίαση ανώνυμης εταιρίας "ΑΣΠΙΣ ΔΕΔΕΣ Α.Ε."

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Παρουσίαση ανώνυμης εταιρίας "ΑΣΠΙΣ ΔΕΔΕΣ Α.Ε."

Τσακάλη, Καλλιόπη

Η πτυχιακή εργασία παρουσιάζει την ανώνυμη εταιρία "ΑΣΠΙΣ ΔΕΔΕΣ Α.Ε.". Οι γραμμές παραγωγής για την επεξεργασία εσπεριδοειδών εγκαταστάθηκαν για πρώτη φορά το 1975, ενώ οι επενδύσεις σε γραμμές επεξεργασίας και παραγωγής πουρέδων ξεκίνησαν το 1981. Η ΑΣΠΙΣ εξελίχθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες επεξεργασίας φρούτων στην Ελλάδα με τρία εργοστάσια παραγωγής των οποίων η κύρια δραστηριότητα είναι να παρέχουν υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες στη βιομηχανία χυμών και φρούτων. Δυο από τις μονάδες μας βρίσκονται στην περιοχή του Άργους ενώ η πιο σύγχρονη από τεχνολογικής άποψης βρίσκεται στο Ζερβοροχώρι Βόρεια Ελλάδα. Χάρη στην δυνατότητα να διαθέτει τις πρώτες ύλες η Ασπίς ΑΕ έγινε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες συσκευασίας στην Ελλάδα. Συσκευάζει επίσης προϊόντα για λογαριασμό μεγάλων εγχώριων και ξένων αλυσίδων Super market καθώς και για άλλες εταιρίες που η παραγωγή τους δεν επαρκεί για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Το 2007 δυο νέες γραμμές παραγωγής ξεκίνησαν στο Ζερβοροχώρι για παραγωγή Tetra pack συσκευασιών σαν αποτέλεσμα της αυξανόμενης ζήτησης της αγοράς αλλά και λόγω της θέσης του εργοστασίου το οποίο είναι κοντά τόσο στο εγχώριο και ξένο εμπόριο.

Thesis
NonPeerReviewed

Εταιρείες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.