Το ραδιόφωνο στην ψηφιακή εποχή: μεταλλάξεις, ευκαιρίες, προκλήσεις

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2007 (EL)
Το ραδιόφωνο στην ψηφιακή εποχή: μεταλλάξεις, ευκαιρίες, προκλήσεις

Μπαλαλάς, Παναγιώτης

Στην παρούσα πτυχιακή εργασία μελετάται η σύμμειξη του ραδιοφώνου με τις νέες τεχνολογίες, οι μεταλλάξεις που μπορεί να επέλθουν από αυτή την σύμμειξη, οι ευκαιρίες που ενδεχομένως να προκύψουν και οι προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Το πρώτο κεφάλαιο ασχολείται με την γέννηση του ραδιοφώνου στον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα. Το δεύτερο κεφάλαιο ασχολείται με την ψηφιακή τεχνολογία η οποία επιστρατεύεται στην υπηρεσία του ραδιοφώνου ενώ το τρίτο κεφάλαιο μελετάει την σχέση του ραδιοφώνου με το διαδίκτυο και εξετάζει το διαδικτυακό ραδιόφωνο. Το τέταρτο κεφάλαιο εκθέτει την μεθοδολογία που ακολουθείται και η οποία είναι η μέθοδος ανάλυσης περιεχομένου. Στο πέμπτο κεφάλαιο έχουμε την εμπειρική έρευνα όπου γίνεται ανάλυση και αξιολόγηση της αρχικής σελίδας των ιστοσελίδων των δέκα πρώτων σε ακροαματικότητα ραδιοφωνικών σταθμών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκης και στο έκτο κεφάλαιο ακολουθούν τα συμπεράσματα.

Thesis
NonPeerReviewed

Διαδίκτυο (Internet)
Ραδιόφωνο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2007


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.